Analys av hälsotillstånd

Analys med ATM Express

När du kommer till oss börjar vi alltid med att analysera ditt hälsotillstånd. Först får du fylla i ett hälsoformulär så att vi har en startpunkt och förstår din situation och vilka problem vi ska jobba med. Sedan testar vi dina organ och hälsostatus med vår analysutrustning. Då ser vi mer i detalj hur en objektiv bild av ditt hälsotillstånd ser ut.

Vår huvudsakliga utrustning kallas ATM Express. Den både läser av kroppen och behandlar. Ur resultatet görs en plan upp för den ordning och de detaljer just du behöver få åtgärdade. Själva avläsningen av kroppen tar bara ett par minuter. Det går snabbt därför att vi använder mycket svaga spänningar och avläser kroppens meridiansystem.

Med programvaran från Alti-Med kan vi se en mängd olika tillstånd, bakterier, virus och svampar och liknande ovälkomna gäster i din kropp.

Informationen från kroppens energifält visas på skärmen

Meridianerna utgör kroppens energi- och informationsflöde. I Asien har man känt till detta i tusentals år och nu kan vi kombinera den uråldriga kunskapen med modern teknik. ATM Express har avkänningsytor som känner av meridiansystemet och omedelbart får information om just din hälsostatus, just nu. Kroppens stora meridianer är 14 till antalet och de ansamlas kring huvudet, i händerna och i fötterna. Därför sitter du med bara fötter på ett par mässingsplattor, håller ett par mässingsstavar i händerna och har ett par mindre mässingsplattor som är fästade i pannan. På så sätt kan all info från kroppen läsas av.

Kroppens organ representeras av olika staplar i ett diagram. Allt presenteras på ett lättfattligt sätt på datorskärmen så att du som klient kan få en löpande bild av vad som händer under behandlingen.

Den nya tidens medicin – finns redan i Bada!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/e/d/ed24add0-1e59-45d1-a7b0-9e188a701395/badacenter.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera