Human Computer Network Interface

Human Computer Network Interface är tekniken att koppla ihop den bioelektriska människokroppen med elektronisk utrustning som kan avläsa och förändra den information som finns i kroppen.hcni

Det biologiska bredbandsfiltret som används inom HCNI® Bioresonans kan liknas vid det slags filtersystem som används i samband med dialysbehandling. Dialys innebär, att när njurarna har slutat att fungera och inte längre kan rena blodet, måste blodet renas på mekanisk väg. Detta sker via en dialysapparat, ett slags mekaniskt filtersystem.

 

IMG_3217Genom HCNI Bioresonans kan man säga att det är cellernas felfrekvenser som genom bredbandet filtreras och fås att återgå till sin rätta friska frekvens. Felfrekvenser i kroppen är tecken på begynnande sjukdomstillstånd som ännu inte manifesterats synligt eller på ett sätt som går att uppfatta med våra fem sinnen. Däremot kan du ha en intuitiv känsla av att allt inte står rätt till. Med hjälp av HCNI och bioresonans behöver du inte gissa längre.

HCNI utförs av en diplomerad Human Software Engineer

HSE kan kallas “ingenjörsvetenskap som rör människans inre dataprogram”.

Bioenergetisk terapi är en terapiform som utförs av diplomerad HSE ”Human Software Engineer”, med hjälp av HCNI ”Human Computer Network Interface”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/e/d/ed24add0-1e59-45d1-a7b0-9e188a701395/badacenter.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera