Ionic Cleanse Detox Spa

Ionic Cleanse Detox Spa

Det smarta sättet att göra sig fri från gifter

Detox Spa är ett fotbad med en speciell saltlösning som av en spiral med svag strömstyrka aktiverar utsöndringen av gift och slaggprodukter ur kroppen. En behandling pågår i ca 30 minuter och kan liknas vid att ta ett vanligt fotbad. Skillnaden ligger i det svaga elektriska fältet som gör att joner i din kropp lämnar den och hellre beger sig ut i den omgivande saltlösningen.

Detta är ett utmärkt sätt att snabbt bli av med gifter i kroppen. Dessa gifter ger kroniska besvär och det vi oftast kallar ålderskrämpor. Metoden är så bra att vi numera rekommenderar våra veckokunder att boka tre fotbad som del i behandlingen. Det bästa är om du kan köpa ett eget detox spa att ta med hem för att fortsätta reningsarbetet efter en bioresonanskur. Mer info om Detox Fotspa i Hälsobutiken.

Efter några minuter har vattnet börjat färgas av utsöndringarna.

Det är tungmetaller, olika syror som försurar hela kroppen och andra gifter som kommer ut.

Vi använder själva Detox Spa regelbundet och har sett att en hela kur, ett bad var tredje dag i sex veckor, även ger dig en bättre utgångspunkt vid bioresonansbehandlingarna och stärker dig efteråt så att du har ännu större nytta av dem.

Bättre och billigare än någonsin tidigare

Detox Spa har funnits i några år, men det är först nu som vi kan erbjuda fotbad till ett pris som är överkomligt för de flesta människor. Våra nya Ionic Cleanse Detox Spa kommer från Kina där de har utvecklat den tidigare engelska varianten och därför kan vi nu erbjuda en bättre produkt till ungefär halva priset.

I kombination med fotbadet medföljer en gördel med bambutyg som är kopplat till fotbadets elektronik. Denna gördel alstrar värme i det som kallas FIR. Detta är värme av en frekvens som går mycket djupt in i kroppen och stimulerar ökad giftutsöndring och även dämpar smärta. Gördeln fästs vanligtvis kring midjan men kan användas var som helst på kroppen där man har ont.

Detta sätt att utföra en avgiftning innebär en avlastning för lever och njurar eftersom slagget dras ut genom huden istället för att gå igenom kroppens normala avgiftningssystem. Detox Spa stimulerar lymfsystemet och blodgenomströmningen så att gift och slaggprodukter kan transporteras och utsöndras genom dina fotsulor.

Inre försurning är en följd av miljöförstöringen omkring oss

Detox Spa balanserar även förhållandet mellan antalet positiva och negativa joner. Mycket av det som utsöndras är syror som bidrar till kroppens försurning. Det är inte bara miljön “där ute” som är försurad. Vi är ju en del av den och speglar den miljöförstöring som pågår i vår omgivning i våra kroppar.

Rent kemiskt är försurning ett överskott på H+, det vill säga vätejoner. Våra kroppar består till ungefär 70 % vatten. Vatten är en förening av syre; O, och väte; H. En vattenmolekyl består av två väte och en syre – H2O. I verkligheten är det sällan balans på antalet väte och syre i vatten. Surt vatten har ett överskott av H+. Vätet reagerar väldigt gärna med allt som har en minusladdning. Om det inte hittar en syreatom att bilda vatten tillsammans med så duger allt annat. Att rena kroppen från syror är ett sätt att höja pH i kroppen. Ett lågt pH gör att kroppens elektriska funktioner inte fungerar som de ska och detta leder till ohälsa.

Läs gärna mer om vad som händer vid försurning i kroppen på dessa externa sidor:

Wikipedia om boken Body Electric


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/e/d/ed24add0-1e59-45d1-a7b0-9e188a701395/badacenter.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera