Nöjda kunder

Symptom/besvär: Utbrändhet, Tarmproblem

Produkter/behandling: Bioresonans

De senaste åren har varit tuffa, kraft och ork sinade, så vi blev till slut tvungna att sälja vårt hus och avveckla vårt företag… Min man fick prostatacancer med allt vad det innebär. Det blev operation, flytta och starta om. Orkade inte packa upp, går på vilja, jobbar två dagar i veckan. Inget är roligt, bara tungt. Ont överallt, gröt i huvudet, ledsen och uppgiven. Orkar till slut knappt stiga upp ur sängen på morgonen.

Jag ringer till Dan Persson på Bada Hälsocenter. Jag fick komma ganska omgående. Jag åker till Torsby för 5 dagars behandling med Bioresonans. Alla organ har gått ner för räkning, det ser illa ut, tarmen läcker så ingen näring tas upp (tarmslemhinnan läcker så att gifter kommer ut i cellerna). Jag har näringsbrist trots att jag äter mycket tillskott och som jag tycker själv, bra mat. Mycket frukt och grönt, det mesta ekologiskt och KRAV. Jag är totalt utbränd.

Jag får två timmars behandling med bioresonans varje dag i fem dagar. Inga piller förutom en burk med glutamin för att läka tarmen som läcker som ett såll.

När jag åker hem känner jag att livet har återvänt. Nu två veckor senare har jag en energi och känsla i kroppen som jag inte har känt på många år. Jag fick livet tillbaka på fem dagar, är inte det fantastiskt!

Tack Dan.

Siws sjukdomshistoria mellan sommaren 2000 till våren 2011

Jag fick diagnosen, ARBETSRELATERAT STRESSYNDROM, sommaren 2000. Var då sjukskriven under ett och ett halvt år. Helt orkeslös och sov väldigt mycket. Prover togs och inget visade egentligen på något förutom låga B12 värden, märkte dock ingen förbättring efter ett antal B12 sprutor.

Kom tillbaka och arbetade ett år och tre månader. Samma sak hände igen, nya prover, inget som visade på något fel nu heller. Fortsatt orkeslös och sov mycket. Enda hjälp jag fick var veckokontakt med beteendevetare, vilket i sej var givande, men det löste inte mina problem. Det blev fortsatt sjukskrivning om och om igen.

Månaderna blev till år. Gick med på att prova antidepressiva medel eftersom läkaren sa att det enda han kunde erbjuda var detta, i övrigt hade han inga förslag. Provade detta under 9 månader, ingen förbättring men heller ingen försämring. Han beslutade att jag skulle sluta med dessa. Jag insåg att jag nog fick försöka skaffa mej hjälp på egen hand vilket inte är det lättaste när man är nere för räkning och totalt orkeslös.

  • Gjorde en HÅRANALYS och var tydligen i behov av en hel del vitaminer och mineraler. Införskaffade det rekommenderade av dessa och åt ganska stora mängder under ca 6-9 månader. Fick en tillfällig uppgång men rasade snabbt ner tillbaka.
  • Fick kontakt med en STRESSCOACH för mental träning och hypnos. Fick även här en kort förbättring men inget som bestod.
  • Genomgick en KRANIOSAKRAL behandling, utan förbättrat resultat.
  • Fick HEALING (Reiki) utan resultat.
  • Gjorde en TORRBLODSANALYS som påvisade behov av vitaminer och glutamin. Fick då en förbättring som varade ett par månader för att sedan falla tillbaka till total orkeslöshet igen.
  • Kontaktade en HOMEOPAT fick även här korta förbättringsperioder men inget bestående.
  • Har även fått MASSAGE och MEDITERAT under hela sjukdomsperioden.
  • Har haft problem med svullen mage, som har eskalerat under hela sjukdomstiden, och blivit om möjligt ett ännu större problem än orkeslösheten.

Blev rekommenderad att kontakta Dan Persson på BADA HÄLSOCENTER där jag fick min första behandling i början av april 2011, redan dagen efter var jag på benen och hade fått lite ork. Fick sju behandlingar mot orkeslösheten och 3 behandlingar för magen. Jag känner numer att orken kommer i takt med att jag tränar lite lätt och promenerar. Magen är också helt bra och jag kan ha vanliga kläder (utan resår i midjan) igen.

Att jag mår så här bra efter 10 behandlingar är fortfarande svårt att ta in, då jag varit sängliggande större delen av dessa 11 år. I skrivandets stund har det gått 13 veckor sen första behandlingen och jag mår fantastiskt bra, har fått mitt liv tillbaka.

En numera frisk Siw

Magbesvär

Jag har under flera år haft stora problem med hård mage det går ofta 3-5 dagar mellan tömningarna av tarmen. Efter behandlingen under weekenden på Bada Hälsocenter fungerar min mage bra.
Tack

Maria 31 Göteborg

Tusen tack för den sköna tiden i Bada. Tack för all hjälp och personlig omsorg och värme.

Jag mår så bra!

Ulla, Sandviken

Stress

Jag var en stressad och orolig person som led av trötthet allergi och negativa tankar. Behandlingen med HCNI har gjort mig piggare, vibroakustiska stolen har gjort mig avslappnad och lugn. Allergin är borta.
Tack Eva och Dan
Lena 32 Sunne

Rökavvänjning

Jag hade som många andra, problem med att sluta röka. Efter några behandlingar hos Dan och Eva i Bada, har jag nu slutat röka utan större svårigheter.
Linda 40 Karlstad

Tennisarmbåge

Efter att hållit på med vedkapning fick jag tennisarmbåge. Efter att ha blivit behandlad 1 gång på Bada Hälsocenter försvann värken helt. Innan dess hade jag fått flera cortisonsprutor utan att ha blivit hjälpt.
Tacksam

Johan 72 Kil

Circulationsproblem

Jag har i ca 20 års tid haft jobbigt med cirkulationen i speciellt ben och fötter. Detta har resulterat i att jag ständigt frusit vintertid. Oberoende hur jag klätt mig har jag frusit i fötterna då jag skidat och varit utomhus. Denna vinter 2012 har jag skidat i t.o.m – 20 graders köld med endast sommarsockor i skidpjäxorna. Jag skidar hundratals kilometer per vinter. Första vintern utan frusna tår och detta efter en vecka på Bada Hälsocenter. TACK!

Bengt, Finland

Nervöst Hjärta

Jag har under många år lidit av det läkare kallar nervöst hjärta. En god vän rekommenderade mig att kontakta Bada Center. Efter 5 behandlingar med ATM Express och Vibroakustiska stolen försvann mina smärtor helt. Nu kan jag sova hela natten utan att vakna med bultande hjärta.

(Anonym)

Panikångest

Jag har i 6 år varit borta från livet på grund av panikångest och de starka mediciner jag fått. Jag hade gett upp hoppet att någonsin bli frisk när jag fick höra att ni på Bada Hälsocenter botat en av mina bekanta och flera andra med samma sjukdom.
Med min mors hjälp fick jag beställt tid att komma till er. Nu är jag fri från beroendet av mediciner och har fått mitt liv tillbaka.

Tusen tack för att ni hjälpte mig
Lina 28, Karlstad

Hej på er! Jag är lessen att jag inte hört mej av tidigare.
Jag var ju på behandling hos er i maj förra året i en hel vecka, det var den bästa behandlingen som jag någonsin fått under alla mina 26 år med ångest. Och då har jag hunnit provat väldigt många behandlingar av olika typer, både läkemedel + andra terapiformer som inte har funkat, men ni lyckades få ordning på mig och jag vart överlycklig över att eländet med ångest/panikångest var borta!

Med det här brevet så ville jag skriva några goda ord under nöjda kunder på eran hemsida.
Mvh Håkan, Täby

Propp

Jag fick en propp i benet för 24 år sedan. Min fot var, efter det, nästan svart och jag har gått på ständiga kontroller hos läkare. Efter 8 – 10 behandlingar i den vibroakustiska stolen har nu min fot fått tillbaks sin normala färg.

Tack Bada Hälsocenter
Sven-Åke 53, Hagfors

Stroke

år 2002 drabbades jag av en stroke i vänster hjärnhalva. Symptomen var bl.a. läs- och skrivsvårigheter, svårighet att tala och räkna, minnesrubbningar, koncentrationssvårigheter och en förlamande trötthet.

I september 2004 började jag få behandlingar mot dessa problem på Bada Hälsocenter.
Redan efter 8 – 10 behandlingar märktes en markant förbättring av mitt hälsotillstånd märkas och tröttheten minskade avsevärt.
Min omgivning märker också av detta och nu får jag ofta höra från vänner och bekanta att jag ser så frisk ut och jag känner mig mycket friskare.

Min allergi mot hundar har också försvunnit genom behandlingen.

Tusen tack Eva och Dan ni är ovärderliga och oersättliga.
Solveig 58, Torsby

Jag vill bara att ni skall veta att jag nu har börjat arbeta deltid.
Tack Eva och Dan
Solveig 58, Torsby

Utbrändhet

Utbrent! Har prövd mange former for terapi igjenom flere år. Siden september har jeg prövd behandling hos Eva og Dan på Bada Helsecenter. Dette sammen med meditasjon, har satt i gang en prosess. Det har gitt meg bedre sövn, klarere tanker, bedre kontakt med fölelser, og frigjort kreativiteten.

Takk Eva og Dan
Magni 61, Hamar, Norge

Jag är sjuksköterska och har varit sjukskriven i över 2 år för utbrändhet. Jag kunde bara sova 2 timmar på natten och var helt borta från världen på dagen. Jag orkade ingenting. Redan efter första behandlingen i Bada sov jag 8 timmar i sträck. Efter 5 behandlingar var jag frisk igen.

Tack Dan o Eva på Bada Hälsocenter
Gudrun 52 Örebro

Astma

Vid ett besök i Torsby fick jag ett akut astmaanfall. Jag behandlades på Bada Hälsocenter akut och redan efter 6 minuters behandling var anfallet helt borta. Fantastiskt!

Tack så hemskt mycket.
Claes 33 år, Göteborg

Matallergi

Här kommer en varm vårhälsning från Marcus och Katarina.

Jag vill bara berätta att Marcus är helt frisk i sin mage. Han har inga problem med magen längre och att är åter “sitt gamla jag”. Det är helt underbart att se honom nu efter alla besvär som han har haft. Det har ju inneburit att även min mage mår bra (mår inte barnen bra så mår man ju inte bra själv heller!) Alla denna oro som har varit.

Nu ser vi fram emot pollensäsongen med spänning och hoppas att det kommer att funka lika bra som magen. Dvs. utan besvär!

Mvh/ Katarina

Lökallergi

Jag heter Börje och är 64 år. Januari -99 fick jag en svår whiplaschskada efter ett fall i en trappa. Efter 11 veckors sjukhusvistelse hade jag mycket svår nackvärk och mycket dålig balans med olika typer av yrsel så det var nästan omöjligt att göra sådant jag gjort förut. Jag kunde knappt köra bil eller åka med utan att få kramper. Hösten 2003 började jag behandlas med bioresonans för nacken. Efter 30 dagars behandling var nackvärk och yrsel borta. Behandlingen skedde i en ljudstol hos Stressologen i Götene och behandlingen var en skön upplevelse.

Hösten 2006 kom jag i kontakt med Bada Hälsocenter som också arbetar med bioresonansterapi och åkte dit för behandling av en lökallergi som jag lidit av i 35 år. Allergin har de senaste åren blivit allt besvärligare att leva med med tanke på dagens matrecept! Jag behandlades med ATM Express 6 gånger och med Lanta Z 6 gånger och därefter testade jag att äta lök. Jag fick inga reaktioner överhuvudtaget. Nu har jag ätit olika sorters lök i olika former i 12 veckor och har inga besvär.

Tack Bada Hälsocenter och Stressologen i Götene för ett nytt och bra liv.
Börje

Pollenallergi

Min allergi kom helt plötsligt sommaren 1970. Min pollenallergi har jag behandlats för i den traditionella vården och ingenting har hjälpt. Det enda som jag skulle kunna bli hjälpt av var i så fall cortisonsprutor men eftersom cortisonet har så många negativa biverkningar på kroppen har jag tackat nej.

Min allergi började i mars och var inte över förrän strax efter midsommar. Jag var allergisk mot björk-, al- och hasselpollen samt äpplen och hasselnötter.
Symtomen var en förödande trötthet, klåda och sveda i ögonen, svullna och röda ögon samt snuva med nysningar och nästäppa. Jag hade också blåsor i munnen och klåda som mynnade ut i öronen, det kliade på huden och när det var som värst fick jag också små blemmor.

Senhösten 2005 började jag få behandling på Bada Hälsocenter och efter 6 behandlingar har jag på våren 2006 varit pigg som en lärka och inte drabbats av mina tidigare symptom alls. Detta är för mig helt obegripligt men helt fantastiskt!

Tack för ett nytt liv! Dan och Eva.
Birgitta 59, Sunne


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/e/d/ed24add0-1e59-45d1-a7b0-9e188a701395/badacenter.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera