Om Bada Hälsocenter

badaHälsosituationen på planeten Jorden har nu blivit så dålig att det i princip inte föds några helt friska barn längre. Alla vuxna människor har mer eller mindre nedsatt hälsa på grund av påverkan av gifter, strålningsbelastning, brist på fullgod näring även i välfärdsstaterna, stress, förgiftning av mediciner, etc. etc. På vår klinik kan vi tydligt se en nedåtgående spiral i hälsotillståndet hos människorna.

Vi på Bada Hälsocenter och Hälsobutiken är besjälade av tanken att för bättra hälsan bland jordens människor. Vår drivkraft är alla de människor som vi hitintills kunnat hjälpa till en förbättrad hälsa.

Gräv där du står är ett gammalt ordspråk, därför börjar vi i Skandinavien och sedan Europa för att gå vidare ut i världen.

Vi har världen som arbetsplats där vi finner det bästa av uråldriga alternativa ”mediciner” som egentligen är tillskott till den kost som är nödvändig i varje enskilt fall för att vända sjukdom till hälsa.

Med senare ås stora genombrott inom den kvantfysiska vetenskapen kan man även förena tusenåriga kunskaper om människokroppen med det senaste inom kvantfysik. Vi står i början av ett kvantsprång när det gäller förståelsen av människan som en kosmisk varelse och, med det, metoder för att förbättra hälsan.

Bada Hälsocenter är ett center på jorden för den allra mest sofistikerade teknologin inom hälsoområdet. Det är inget stort center i yta räknat, men Bada Hälsocenter ligger på topp i världen när det gäller ny spjutspetsteknologi samlat på ett ställe.

På Bada Hälsocenter finner du de senaste landvinningarna inom hälsoområdet oftast åratal före du kan finna dem hos våra kolleger.

Vi är där när ny teknologi upptäcks och utvecklas. Vi för den fortast möjligt till dig till det billigaste priset för hög kvalité som vi kan få. Vi har inga mellanhänder för att kunna sälja så billigt som möjligt. Vårt mål är att så många som möjligt skall kunna få del av en bättre hälsa.

Vi är Bada Hälsocenter i människans tjänst.

På Bada Hälsocenter i hjärtat av Värmland tar Dan Persson hand om dig. Han är utexaminerad terapeut i Electropuncture Diagnostic and Informotherapy och certifierad vid Medical Institute of Ukrainian Association of Folk Medicin i Kiev, Ukraina.dan

Dan är också diplomerad HSE ”Human Software Engineer” (Humaningenjör och Stressolog). För samtliga dessa titlar och begrepp använder vi i dagligt tal “bioresonans” som samlingsord.

Dan Persson startade Bada Hälsocenter år 2004 och har hittills hjälpt många hundratals människor med ett mycket brett spektrum av hälsobekymmer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/e/d/ed24add0-1e59-45d1-a7b0-9e188a701395/badacenter.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera