Test för matintolerans – Food Test

Allergitest med Bioresonans

Med ATM Express kan vi testa de vanligaste allergenerna. Allergitest med Bioresonans utförs som vid en vanlig hälsoanalys med bioresonans. Två elektroder på huvudet, en i varje hand och en under varje fot. Allergitest som utförs med ATM Express ger inga allergiska reaktioner på huden som vårdens pricktester, vilket annars kan vara förenat med ett visst obehag.

I många fall kan de allergiska tillstånden förvärras av skador på tarmslemhinnorna vilket gör att gifter läcker ut och negativt påverkar cellerna. I samband med allergitesten testar vi alltid hinnornas status. I dessa fall kan kosttillskott behövas för att reparera tarmslemhinnorna.

Vi använder i första hand ATM Express Bioresonansterapi för behandling av alla slags allergier. Bioresonansbehandling är en kraftfull men helt smärtfri metod för att återställa cellerna i sin normala, harmoniska frekvens.

Test på matintolerans – Food Test

Som tillägg till allergitestet kan man välja att göra ett test på matintolerans kallat Food Test. Detta Food Test utförs med bioresonans på liknande sätt som allergitestet, dvs med elektroder och utan att några allergiska reaktioner uppstår.

Test på matintolerans – Food Test testar din reaktion på 800 livsmedel och visar följande tre kategorier:

  • Total intolerans – visar vilka livsmedel du skall undvika då intag av dessa sakta gör kroppen allt sjukare.
  • Neutrala – livsmedel i kategorin neutrala kan du äta hur mycket som helst av. De ger dig näring men gör dig varken sjukare eller friskare.
  • Rekommenderade – övergång till intag av livsmedel under denna rubrik gör kroppen sakta friskare och friskare.

Ät dig frisk!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/e/d/ed24add0-1e59-45d1-a7b0-9e188a701395/badacenter.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera